Minusta 2023-09-09T15:42:38+03:00
Juhlakakku, hääkakku

The Art of Cakes

The Art of Cakes:n intohimoisena päämääränä on luoda upeita ja ainutlaatuisia kakkuja, jotka eivät ole vain päältä kauniita, vaan myös maistuvat herkullisilta. Kakkuihimme käytetään vain parhaimpia raaka-aineita, ensisijaisesti lähiseudun luomutuottajilta.

Keittiömme sijaitsee Ravintola Peuran tiloissa, osoitteessa Peuramaantie 152, 02480 Kirkkonummi.

Toimitamme hääkakut juhlapaikalle ja asettelemme ne tarjoiluvalmiiksi.

Sonja Crockford

On kansainvälisesti palkittu kakkutaiteilija, jolla on yli 35 vuotta kokemusta kakkujen koristelusta. Taitonsa Sonja on hankkinut ensisijaisesti omatoimisesti alan kirjallisuudesta, sekä yritysten ja erehdysten antaman kokemuksen kautta.

Vuonna 2010 hän hakeutui sokerikukka ja -hahmo kursseille, päämääränään kehittää kykyjään uudelle tasolle. Kansainvälisesti arvostettu sokeritaiteilija Alan Dunn on opetuksellaan vahvasti vaikuttanut Sonjan taiteellisen kehityksen suuntaan. Tämä on muovannut Sonjan pääintohimoa elävännäköisten sokerikukkien luomiseem hää- ja juhlakakkujen kruunaaviksi koristeiksi. Sonja on opiskellut alaa myös Lorraine McKayn sokerihahmokursseilla, sekä The Food Network Challenge-voittajan Kasey Lackien “extreme cake”-kursseilla.

Kansainvälisesti palkittu!

Sonja aloitti kilpailu-uransa vuonna 2012, ja voitti heti ensimmäisessa kilpailussaan, The British Sugarcrafters Guild International Cake Exhibition:issa, luomillaan sokeripioneillaan hopeaa . Menestys jatkui Hampurin Tortenshow:ssa, jossa hän voitti kultaa ja hänen työnsä valittiin luokkansa parhaaksi. Birminghamissä Sonjalle myönnettiin kunniamaininta (Merit) Cake International-näyttelyssä Birminghamissa.

Viimeaikaisista saavutuksista voidaan mainita Hampurin Tortenshow 2013, jossa hänelle myönnettiin hopeaa, sekä hääkakkukilpailussa että veistettyjen kakkujen kilpailussa. Vuonna 2015 Cake International Manchesterissä Sonja voitti ensimmäisen palkinnon sekä hopea mitallin kukka-asetelmasta ja pronssia kansainvälisessä luokassa.

Harrastuksesta ammatiksi

Vuosikymmenet Sonja oli tyytyväinen luodessaan kakkuja vain ystävilleen ja sukulaisilleen. Vuodesta 2011 lähtien lähipiirin ulkopuolinen kysyntä kuitenkin kasvoi lopulta niin suureksi, ettei siihen vastaaminen vapaa-ajan harrastuksena ollut enää mahdollista. Päätös perustaa yritys kypsyi ja The Art of Cakes aloitti toimintansa joulukuussa 2012.

Yhteistyökumppanit: